"VREAU SĂ FIU MARE"

"Vreau să fiu mare"o carte interactivă care-şi propune să îmbine dorinţa copilului de "a fi mare" cu necesitatea de a studia pentru a-şi găsi drumul în viaţă. Este un cadou deosebit pentru sfârşit de an şcolar, 1 Iunie sau chiar zi de naştere.
"Am avut o noapte magică... îşi aminti (nume copil) cu emoţie, privind coperţile fermecate ale cărţii aflate pe noptieră. Cred că mai aştept până să fiu mare. Când eşti copil, ai tot timpul din lume să afli ceea ce îţi doreşti. În călătoria mea, am întâlnit o mulţime de oameni şi meseriile lor. Toţi sunt supereroi. Voi deveni si eu într-o zi, dar tare îmi place să fiu copil, să mă joc, să n-am griji si să mă mir de orice lucru nou întâlnit. Vreau să fiu mare, dar, înainte de a fi mare, vreau să stiu!"
Dacă doreşti să comanzi această carte accesează websiteul de mai jos :
vsfm-poza.jpg
NOUTATE !!! Acum se poate introduce în paginile cărţilor, o fotografie cu copilul dvs., sau cu prietenii, sau cu familia, în funcţie de poveste... Ce poate fi mai plăcut, decît o carte în care personajul principal, să îşi vadă şi chipul său, sau al prietenilor, sau rudelor ?
CIMG0360.JPG
ninaconstandin@yahoo.com
sau
ninetteconstandin@yahoo.com
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one