"PAS ÎN DOI"

Iată o carte şi pentru adulţi !
Dacă mergi la o nuntă, la o aniversare de căsnicie, această carte e un cadou ideal !!! Şi dacă ai tu aniversare, pentru partenerul sau partenera ta, la fel de frumos va fi acest cadou !!!
Cartea "Pas în doi", este o poveste, între realitate şi ficţiune, pentru cei ce păşesc împreună în viaţă, sau cei ce vor să celebreze reînnoirea jurămintelor, după ani de căasnicie şi vor să rememoreze clipele de la nuntă. O poveste emoţionantă în care mirii sunt personajele principale, alături de familie, naşi şi prieteni.
"Dragostea pluteşte în jurul lor, înmiresmînd aerul primăvăratec al acestei zile. Poate că afară plouă, sau poate că ninge, poate e ger năpraznic sau o zi oarecare, dar veţi simţi, de fiecare dată, când cei doi miri dansează primul lor vals, adierea uşoară a iubirii."

Un cadou care va fi preţuit toată viaţa...
Dacă doreşti să comanzi această carte, accesează website-ul :
poza-pas.jpg
NOUTATE !!! Acum se poate introduce în paginile cărţilor, o fotografie cu copilul dvs., sau cu prietenii, sau cu familia, în funcţie de poveste... Ce poate fi mai plăcut, decît o carte în care personajul principal, să îşi vadă şi chipul său, sau al prietenilor, sau rudelor ?
CIMG0360.JPG
ninaconstandin@yahoo.com
sau
ninetteconstandin@yahoo.com
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one