"O POVESTE DE PAŞTI"

"Ţineţi minte, copii ! Aşa cum natura îşi înnoieşte straiul, aşa şi sufletul fiecărui om, trebuie să se înnoiască cu bucurie şi speranţă."

Cartea "O poveste de Paşti" începe cu o invitaţie din partea Iepuraşului care cuprinde dorinţa acestuia de a fi ajutat cu pregătirile de Paşti. Invitaţia este adresată copilului căruia îi aparţine cartea iar acesta porneşte într-o aventură pentru a-l ajuta pe Iepuraş să ducă la bun sfârşit pregătirile de Paşti astfel ca bucuria Sărbătorii să fie deplină. El va învăţa că este important ca şi el sa ia parte la pregătiri împreună cu familia.

O carte făcută special pentru Sărbătorile de Paşti în care copilul dvs, descoperă semnificaţiile acestei sărbători, prin intermediul unei aventuri al cărei erou principal este.
Dacă doreşti să comanzi cartea, accesează website-ul de mai jos :
Coperta-Pasti.JPG
NOUTATE !!! Acum se poate introduce în paginile cărţilor, o fotografie cu copilul dvs., sau cu prietenii, sau cu familia, în funcţie de poveste... Ce poate fi mai plăcut, decît o carte în care personajul principal, să îşi vadă şi chipul său, sau al prietenilor, sau rudelor ?
CIMG0360.JPG
ninaconstandin@yahoo.com
sau
ninetteconstandin@yahoo.com
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one